Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem az automatica 2023-on

Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket

A június 27-30. között Münchenben megrendezésre kerülő automatica, az intelligens automatizálás és robotika nemzetközi szakkiállításon a norelem számos újdonságot, például pneumatikus lengőbilincseket, valamint számos bevált szabványos elemet mutat be.

a

automatica a világ vezető piactere az automatizált, intelligens gyártás területén. A norelem standján idén is számos újdonságra számíthatnak a látogatók a már bevált kínálat mellett, mint például a pneumatikus lengőbilincsek és a különböző kivitelű csatlakozók, valamint az "intelligens" perselyek - mindent megérinthetnek és kipróbálhatnak az úgynevezett pódiumszigeteken.



A norelem kiemeli

Az egyik ilyen kiállítási panelen például a lengőbilincsek és karos bilincsek könnyű kezelhetőségét lehet kipróbálni. Egy másik panelen különböző nyomatékátviteli és rezgéscsillapító tengelykapcsolók láthatók, mint például fém bütykös tengelykapcsolók, elasztomer karmos tengelykapcsolók, keresztcsúszó tengelykapcsolók és merev tengelykapcsolók. Az intelligens perselyekkel a norelem egy újabb csúcspontot mutat be: reteszelőcsapokat és pozicionáló perselyeket, valamint állapotérzékelőkkel ellátott rugós tolóelemeket. Ezek az induktív érzékelők lehetővé teszik a működtetésfüggő folyamatszabályozást.



Tapasztalja meg a termékek sokszínűségét

A norelem több mint 70.000 termékből állított össze egy válogatást, amelyet az automatica kiállításon élőben kipróbálhat. A rögzítés és rögzítés területén a vállalat bemutatja rugalmas szabványos alkatrészrendszerét, amely magában foglalja a tartó- és csapágyelemeket, a rögzítő- és rögzítőcsapokat, a centrálási bilincseket, a golyós nyomócsavarokat, az 5D munkadarabmegállókat és a rugós oldalsó nyomóelemeket. Egy másik kiállítótáblán a centrírozó egység látható, itt lebegő bilincsek és lengő bilincsek tartanak egy munkadarabot a helyén. A kiállított tárgyak között szerepelnek még változtatható gyorsszorítók, különböző szorítókarok és tűréskiegyenlítéssel ellátott laposfejű csavarok. A higiénikus kialakítás címszó alatt különböző szabványos alkatrészek is bemutatásra kerülnek, többek között forgó reteszek és tömlők, valamint csavarok és anyák, amelyeket az élelmiszer-, gyógyszer-, vegyi- és csomagolóipar magas követelményeinek megfelelően terveztek.

A motoros pozícionáló rendszerek ágazatából a norelem különböző pozícionáló asztalokat, tengelycsuklókat, ferdehajtóműves és csigahajtóműves egységeket mutat be. Külön kiemelendő a két nagy kiállítási tárgy, a norelem hajtásváltó és egy karmos gép - egy pneumatikus kezelőrendszerrel kombinált hajtás. Szintén kiállításra kerülnek különböző teleszkópos csúszdák, többek között lágy zárású csillapító rendszerrel, push-to-open funkcióval vagy önzáró mechanizmussal. A görgők (fix görgők, lengőkerekek "stop-fix"-el), alumínium profilok és műszaki tartozékok, mint például hűtőfolyadék- és szívótömlők, valamint négyszögletes, lapos és nagynyomású fúvókák termékválasztéka teszi teljessé a vállalat bemutatkozását.



A norelem az automatica kiállításon az A5 csarnokban, a 115-ös standon található.

További hírek

Egy teherautó tele innovációval
A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-pa...

Reteszelőcsavarok és új pozicionáló perselyek norelem állapotérzékelővel