Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

A GR 63 a Forma-1 csúcsán

Mi a közös George Russell Forma-1-es pilótában és az AMETEK márkájú Dunkermotoren kefés egyenáramú motorjában?

Mindkettőnek GR 63 a rövidítése, és mindkettő igazi csúcsteljesítmény!

Míg George Russell a "GR 63" felirattal ellátott fekete sisakját viselve a Forma-1 csúcsára hajt, addig a Dunkermotoren GR 63 kefés egyenáramú motorja évek óta vezeti a hajtástechnikai gyártó topeladási listáját.

Évente mintegy 800 000 eladott darabjával a GR 63 motor a kétféle hosszúsággal és a 12 és 230 V közötti különböző feszültségváltozatokkal a Dunkermotoren legkelendőbb motorja. Ez nem meglepő! Akárcsak George Russell, ez is egy igazi multitalentum. Míg a Mercedes-csapat pilótája sikeresen tekereg a világ legkülönfélébb versenypályáin, addig a GR 63 megbízhatóan automatizálja a gépeket a legkülönfélébb alkalmazásokban.

A 3300 fordulat/perc és 6000 fordulat/perc közötti névleges fordulatszámmal, 180 wattos folyamatos teljesítményével és 500 wattos csúcsteljesítményével ez a motor olyan területeken bizonyít, mint például az ajtóautomatizálás. A Dunkermotoren moduláris rendszeréből származó megfelelő csigahajtóművel kombinálva az így kapott hajtásmegoldás nagyon kompakt, ha forgó-, toló- vagy lengőajtókba szerelik. Az orvostechnika területén a GR 63 szintén évek óta megbízhatóan teljesít. Golyóscsapágyazása és opcionális interferenciakompressziója különösen csendes és zökkenőmentes működést tesz lehetővé az orvosi szivattyúk esetében. Nagy teljesítménysűrűségének és az egyes alkalmazásokhoz igazodó, változtatható tápfeszültségének köszönhetően a motor tökéletesen alkalmas még az akkumulátoros üzemű mobil szivattyúkhoz is. Az olyan alkalmazásokban, mint a vonatlépcsők és vonatajtók, a GR 63 ár/teljesítmény arányának köszönhetően igen keresett. A csatlakoztatott kódolóval és fékkel a különböző magasságú peronok vonatlépcsőit ki lehet igazítani és biztonságosan a helyén lehet tartani. Az akár IP 67-es védettségi osztály biztosítja a karbantartásmentes működést a teljes élettartam alatt, még zord környezetben is, amikor a nedvesség, a szennyeződés és a por megterheli a motorházakat. És a GR 63 csúcsteljesítményei nem állnak meg az ipari automatizálásnál sem. Az ipari nyomtatóktól az élelmiszeriparig ez a kefés egyenáramú motor évek óta megbízhatóan hajt számtalan alkalmazást - és talán hamarosan az Ön alkalmazását is meg fogja hajtani.

A Dunkermotoren a világpiac vezetője a meghajtástechnológiában az 5 kW-ig terjedő teljesítménytartományban, és az Ön egyedi igényeinek megfelelő, testre szabott meghajtási megoldásokat kínál.

Termékeinek folyamatos fejlesztésével a Dunkermotoren mindent megtesz azért, hogy a GR 63 a jövőben is megbízhatóan hajtja alkalmazások millióit, és továbbra is sikeres maradjon - akárcsak George Russell a Forma-1-es ranglista élére vezető úton.







További hírek

A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...