Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE és EGS Automation együtt állítanak ki a hannoveri vásáron

A hannoveri vásár évek óta a német ipar megbecsült találkozóhelye, és 2023-ban a szokásos időben, április 17-24. között kerül megrendezésre

A tavalyi évhez hasonlóan a Dunkermotoren testvérvállalatával, a MAE-vel és leányvállalatával, az EGS Automation-nal együtt a 6. csarnok B08-as termében állít ki.

A Dunkermotoren és az EGS Automation a motoralkatrészek automatizált feldolgozására szolgáló rendszer valós idejű adatait élőben közvetíti a bonndorfi központjukból Hannoverbe. A Dunkermotoren IIoT márkájának, a nexofoxnak a szolgáltatásai a hasonló automatizálási megoldásokat bevezető ügyfelek számára lehetővé teszik, hogy a csatlakoztatott motorok vagy automatizálási rendszerek adatait teljesen egyszerűen, távolról, bárhonnan ellenőrizhessék. A Dunkermotoren gyártóüzemében telepített kamera segítségével Hannoverből nyomon követhető az a gyártási folyamat, amelyben két robot csapágypajzsokat táplál egy megmunkáló géphez és több fúróegységhez.

A Dunkermotoren valamennyi szoftvertermékét az Industrial Digital Twin Association (IDTA) által meghatározott Asset Administration Shell (AAS) megközelítés szerint fejlesztették ki, és az Open Industry 4.0 Alliance (nyílt ipar 4.0 szövetség) szerint nyújtják. A saját vagy meglévő IIoT-ökoszisztémákba való integráció így könnyen megvalósítható.

Egy másik fénypont Hannoverben egy rendkívül dinamikus 4 tengelyes kezelőrendszer lesz. Ennek a modellnek a középpontjában egy különböző lineáris modulokból álló portálrendszer áll. A portálrendszerek sokféleképpen használhatók - az anyagmozgatástól a pick and place alkalmazásokig, a folyadékoktól a szilárd anyagokig - az alkalmazási területek számtalanok.

A MAE, a Dunkermotoren olaszországi testvérvállalata, az ST léptetőmotor-sorozat teljes áttervezését mutatja be. A MAE léptetőmotorjai sebességváltókkal, kódolókkal, fékekkel és elektronikával kombinálva komplett meghajtási megoldássá konfigurálhatók. Az új STE sorozat már integrált elektronikával rendelkezik, így kevesebb kábelezést és számos más előnyt kínál. További előnyként - a MAE léptetőmotorok és tartozékaik mind Európában készülnek!

További hírek

A Dunkermotoren új 4Q vezérlője nagy teljesítményt kínál megfizethető áron
A Dunkermotoren előkészíti az utat a teljesen automatizált és digitalizált intralogisztika számára

SISTEMA biztonsági könyvtár a Dunkermotoren intelligens dPro motorjaihoz STO-val...

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája büszke arra, hogy kefe nélküli egyenáramú motorjával a Minas Gerais-i Egyetem Milhagem Team versenyautóját hajtja
A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...