Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

A Pfisterer jelentős természetbeni adományt nyújt az ukrajnai energetikai infrastruktúra újjáépítéséhez

Winterbach, Németország - 2023. június 15. -

A Pfisterer, az energetikai infrastruktúra-megoldások vezető szállítója jelentős termékadományt juttatott Ukrajnának. Ez a kezdeményezés része a Pfisterer azon elkötelezettségének, hogy gyors segítséget nyújtson az ukrajnai elektromos hálózat újjáépítéséhez, javításához és megerősítéséhez. Az adományozás a Service Desk Ukraine, a Kelet-európai Gazdasági Kapcsolatok Bizottságának kezdeményezésével, valamint a Blau-Gelbes Kreuz e.V.-vel és az Energiaközösség Titkárságával együttműködésben valósult meg.

Az energetikai infrastruktúrában Ukrajna számos részén bekövetkezett nagymértékű károk miatt jelenleg sokan vannak áram nélkül. A Pfisterer a termékadománnyal szeretne hozzájárulni az elektromos hálózat újjáépítésének és javításának támogatásához. A felajánlott termékek között számos bevált megoldás található az elektromos vezetékek érintkezésére, csatlakoztatására és elágazására, amelyeket az elektromos hálózatok érzékeny kapcsolódási pontjain használnak, és amelyek létfontosságúak az elektromos energia megbízható átviteléhez és elosztásához.

Gyors segítség ott, ahol szükség van rá
"Mindannyian tudjuk, hogy az elektromosság milyen fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. Miután Ukrajna elektromos hálózatát célba vették, azonnal tudtuk, hogy segítenünk kell" - mondja Dr. Konstantin Kurfiss, a Pfisterer igazgatótanácsának tagja. "Az elektromos vezetékek csatlakoztatási technológiájának szakértői vagyunk, és termékeinket gyors összeszerelés, egyszerű használat és megbízhatóság jellemzi. Ukrajnában jelenleg pontosan erre van szükség. Nagyon örülünk, hogy adományunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az áram helyben maradjon"."

A segélyszállítmányok jelenleg úton vannak Ukrajnába. A Service Desk Ukrajnával, a Blau-Gelbes Kreuz e.V.-vel és az Energiaközösség Titkárságával való együttműködés kulcsfontosságú volt az adomány megvalósítása szempontjából. "Az ötlettől a megvalósításig rengeteg munkát kellett elvégezni, annak ellenére, hogy ilyen nyilvánvaló volt az egyezés" - mondja Santiago Casado, a vállalati projektek igazgatója. "Külön köszönetet szeretnénk mondani minden partnerünknek és a projektcsapatnak, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kampány sikeres legyen." Alina Frolova, Ukrajna korábbi védelmi miniszterhelyettese elégedett: "Nehéz elképzelni a mindennapi életet áram nélkül. Nagyon örülünk a Pfisterer adományának, amely sok helyi embernek segít. A vállalat elkötelezettsége és szenvedélye a támogatás iránt nagyszerű!"

Gyorsan alkalmazható megoldások javításhoz, üzembe helyezéshez, karbantartáshoz
A Pfisterer a nagyfeszültségű elektromos vezetékek érintkezésére, szigetelésére és csatlakoztatására szolgáló megoldások specialistája. Egyik fókuszpontja a dugaszolható csatlakozók, amelyek lehetővé teszik a berendezések, például kábelek, transzformátorok és kapcsolóberendezések rendkívül gyors és rugalmas csatlakoztatását és összekapcsolását. Az energiaszolgáltatók világszerte ezeket a technológiákat használják a kábelrendszerek esetleges sérüléseinek gyors és egyszerű javítására.

.

További hírek


Winterbach, Németország - 2024. február 06. - A PFISTERER CONNEX dugaszolható csatlakozóren...

Winterbach, Németország - 2023. november 7

A DolWin kappa tengeri p...

Karl-Heinz Pfisterer az SE felügyelőbizottságának tiszteletbeli elnöke lesz.

Az energiaelosztás és az energiaátvitel közel 100 éve a PFISTERER fő kompetenciája. Az energiahál...

Az év eleje óta Küssnacht am Rigi a mintegy 160 svájci alkalmazottunk új központi telephelye. Az évtizedek óta Svájcban gyökerező PFISTERER csoport számára ez egy új korszak kezdetét jelenti: Küssnachtban egy új központi technológiai és értékesítési központban egyesítjük a korábban Maltersben és Altdorfban található részlegeinket.