Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Fenntarthatóság a középpontban - új Dunkermotoren ügyfélmagazin

A Motion Journal "mo új száma arra összpontosít, ami igazán számít: A környezetünk

A Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó Dunkermotoren a "mo" című ügyfélmagazin hetedik számához valami egészen különlegeset talált ki. Az új formátumban vonzóan megjelenő lapban a hajtástechnikai gyártó a kulisszák mögé enged bepillantást, és elmagyarázza az olvasóknak, hogy a fenntarthatóság témája hogyan húzódik végig a vállalaton.

A Dunkermotorennél nemcsak a motorokat, hanem a teljes termékalkotási folyamatot is a hatékonyságra trimmelik. "A fenntarthatóság központi jelentőséggel bír számunkra. A Dunkermotoren-nél minden nap számos módon dolgozunk azon, hogy csökkentsük a szénlábnyomunkat, és egyre nagyobb mértékben járuljunk hozzá a környezetvédelemhez - cégként és egyénként egyaránt" - mondja Uwe Lorenz, a Dunkermotoren csoport ügyvezető igazgatója.

Az új ügyfélmagazinnal a vállalat részletesen bemutatja, hogyan valósítja meg a fenntarthatóság eszméjét a Dunkermotoren Csoport minden területén.

Legyen szó az EGS Automation által használt Yaskawa robotok energia-visszanyeréséről, az intelligens nexofox szolgáltatásoknak köszönhető erőforrás-takarékos motorüzemeltetésről, vagy a Dunkermotoren és a MAE motorgyártásában a rövid ellátási láncok segítségével, a csoport minden tagja hozzájárul a mindennapi folyamatokban a nagyobb fenntarthatósághoz. És maguk a munkavállalók is aktívak lesznek - a szó legszorosabb értelmében.

További hírek

A Dunkermotoren új 4Q vezérlője nagy teljesítményt kínál megfizethető áron
A Dunkermotoren előkészíti az utat a teljesen automatizált és digitalizált intralogisztika számára

SISTEMA biztonsági könyvtár a Dunkermotoren intelligens dPro motorjaihoz STO-val...

A Dunkermotoren, az AMETEK márkája büszke arra, hogy kefe nélküli egyenáramú motorjával a Minas Gerais-i Egyetem Milhagem Team versenyautóját hajtja
A Dunkermotoren kiadja Motion Journal "mo" című új számát

2024. május 14. és 17. között az Interclean kiállítás A...