Katalógus

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Új telephelyünk Svájcban - új korszakba lépünk

Az év eleje óta Küssnacht am Rigi a mintegy 160 svájci alkalmazottunk új központi telephelye. Az évtizedek óta Svájcban gyökerező PFISTERER csoport számára ez egy új korszak kezdetét jelenti: Küssnachtban egy új központi technológiai és értékesítési központban egyesítjük a korábban Maltersben és Altdorfban található részlegeinket.

Altdorfból csak a nagyfeszültségű laboratórium és a szolgáltatási részleg (képzés és összeszerelés) működik tovább. "A két telephely egyesítésével egy új értékesítési és technológiai központot építünk Küssnachtban - ez egy jelentős beruházás, amely növeli a teljes PFISTERER csoport versenyképességét" - mondja Eduardo Santana, a PFISTERER Switzerland AG ügyvezető igazgatója, és várakozással tekint a jövőbe.

A modern telephelyek rugalmasan tervezhetők a további növekedéshez, és optimális munkakörnyezetet biztosítanak. Az új bemutatóteremmel, műszaki központtal és laboratóriummal felszerelt új értékesítési és technológiai központ vonzó hely lesz az ügyfelekkel és üzleti partnerekkel való eszmecserékhez. "Nagy örömünkre szolgál, hogy a PFISTERER számára új korszakot indíthatunk el Svájcban. Ez egyúttal egyértelmű döntés Svájc, mint fontos technológiai és innovációs helyszín mellett" - magyarázza Eduardo Santana.

Fontos innovációs, technológiai és értékesítési helyszín

A PFISTERER mintegy 65 éve szilárdan gyökerezik Svájcban, és büszkék vagyunk arra a fejlődésre, amely 1957-ben kezdődött az első külföldi leányvállalatunk megalapításával Maltersben. Ma a svájci telephely fontos szerepet játszik a nagyfeszültségű légvezetékekhez és földalatti kábelhálózatokhoz való egyedi alkatrészek és rendszerek fejlesztésében és értékesítésében. Ezt a sikertörténetet a következő években is folytatni kívánjuk Küssnachtban.

További hírek


Winterbach, Németország - 2024. február 06. - A PFISTERER CONNEX dugaszolható csatlakozóren...

Winterbach, Németország - 2023. november 7

A DolWin kappa tengeri p...

Karl-Heinz Pfisterer az SE felügyelőbizottságának tiszteletbeli elnöke lesz.

Winterbach, Németország - 2023. június 15. -

A Pfisterer, az energetikai infrastruktúra-m...

Az energiaelosztás és az energiaátvitel közel 100 éve a PFISTERER fő kompetenciája. Az energiahál...