Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Új 25 ml-es Eppendorf kúpos csövek a még jobb mintakihozatal érdekében

Az Eppendorf legutóbbi csőinnovációja - a 25 ml-es kúpos csőformátum - új változatokkal érkezik: LoBind® és DNS LoBind®.

A borostyánszínű 25 ml-es kúpos csövek innovatív anyaga rendkívül átlátszó, ugyanakkor hatékonyan védi a mintát az alacsony hullámhosszúságú fénytől. Így a pipettahegyek merülése biztonságosan nyomon követhető a folyadékátvitel során, ami segít elkerülni a keresztszennyeződést.

A Protein LoBind Conical Tubes minimalizálja a nem specifikus fehérje- és peptidminták csőfalhoz tapadásának kockázatát. Ez biztosítja a lehető legjobb minta-visszanyerést, ami különösen fontos, ha alacsony kezdeti koncentrációjú mintákkal dolgozunk.

A DNA LoBind Conical Tubes segít optimalizálni a DNS visszanyerését a valós idejű PCR-kvantitások előkészítése és tárolása során. Az edény kiválasztása befolyásolhatja az abszolút mennyiségi meghatározásokhoz való valós idejű PCR-mérésekben használt DNS-standard panelek előkészítésének megbízhatóságát. Ez megfigyelhető például a nukleinsavak visszatartásában a standardok sorozatos hígítására és tárolására használt edényekben.

.

További hírek

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kr...

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipe...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...