Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

További hosszúságok és átmérők

A KIPP új íjfogantyúkat kínál

A HEINRICH KIPP WERK bővíti U-fogantyúk választékát: az "Alumínium kerek" és a "Rozsdamentes acél kerek" modellek mostantól további átmérőkben és hosszúságokban is kaphatók. Atartozékokat a megfelelő anyagokból készült végzáró sapkák egészítik ki.

A KIPP a jövőben 8, 12, 16 és 20 mm átmérőjű kerek alumínium íves fogantyúkat (K0201) is kínál. A 10 mm átmérőjű modellek új hosszúságban is kaphatók. A KIPP kínálatában vannak hozzá illő végzárók is - ezek, akárcsak maguk az íjfogantyúk, "natúr eloxált" és "fekete eloxált" felülettel kaphatók.

Egy új termékcsalád (K1793) váltja fel a korábbi, kerek, rozsdamentes acélból készült íves fogantyúk választékát. Az átmérők széles választéka (5, 8, 10, 10, 12 és 16 mm) és számos hosszúság jellemzi. Ezek a termékek 1.4404 (A4) rozsdamentes acélból készülnek; a felületkezelés tekintetében a vásárlók választhatnak a csúszópolírozott és a matt sugárzással kezelt anyagok közül. A zárókupakok itt külön is megrendelhetők - ezek fényesre polírozva is kaphatók.

A HEINRICH KIPP WERK az U-fogantyúk széles választékát kínálja, és ezzel Németország egyik vezető beszállítója. A rögzítőelemek a fedelek, burkolatok és motorháztetők nyitására és zárására szolgálnak. Ezeket a gép-, üzem-, szerszám- és szerelvénygyártásban vagy az IT-szektorban szerverállványokon és rackszekrényeken használják. De az U-fogantyúkra szükség van a bútorokon - például a szekrények ajtajain és fiókjain -, valamint a rehabilitációban és az orvostechnikában is. Az igények széles skálájának lefedése érdekében a KIPP szögletes, kerek és ovális modelleket, valamint ívelt fogantyúkat kínál acélból, rozsdamentes acélból, alumíniumból és műanyagból. A speciális eloxálási eljárások és bevonatok jobb felületvédelmet biztosítanak - a KIPP fogantyúk így a korrózió ellen is védettek, és ezért különösen tartósak. A gyártás a saját gyártóüzemben egy rendkívül rugalmas, 6 tengelyes robottal felszerelt hajlítócellában történik, és nemcsak a legmagasabb minőséget, hanem rugalmasságot is biztosít: kérésre kis szériában is lehetséges hajlított speciális fogantyúk gyártása.

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba