Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

A KIPP új, süllyesztett markolattal ellátott gyorskapcsokat mutat be

A biztonság találkozik a formatervezéssel

Mi a lapos, fekete és ergonomikus? Egy pattintható zár, amely harmonikusan illeszthető (szinte) bármilyen ajtóba, ajtószárnyba vagy motorháztetőbe, és könnyen kezelhető. A HEINRICH KIPP WERK a közelmúltban két új, süllyesztett beépítésű sorozattal bővítette a pántszárakat tartalmazó portfólióját, amelyek pontosan ezeket a tulajdonságokat kínálják. Atovábbi biztonság érdekében zárható változat is kapható.

"Egyszerű funkcionalitásuknak köszönhetően új pattintós zárjaink minden olyan alkalmazáshoz alkalmasak, ahol az ajtókat, ajtószárnyakat vagy motorháztetőket gyorsan és biztonságosan kell lezárni" - magyarázza Stefan Frick, a KIPP termékmenedzsere. "A felhasználónak egyszerűen csak be kell nyomnia az adott eszközt - a pattintási funkció ezt követően garantálja a biztonságos zárást." A tartós ABS műanyagból készült termékek ráadásul könnyen felszerelhetők és különösen helytakarékosak a süllyesztett fogantyúval ellátott, süllyesztett beépítésnek és lapos formának köszönhetően. Ha az alkalmazáshoz hozzáférés-ellenőrzésre van szükség, akkor zárható változat is használható.

A pattintható zárak ideális választás minden olyan helyen, ahol a hagyományos zárszerkezetek hirtelen mozdulatok, ütések vagy rezgések miatt akaratlanul újra kinyílhatnak - például a nyílt tengeren vagy egy mentőautó hirtelen gyorsításakor és fékezésekor. A praktikus záróelemeket többek között az autóiparban, az orvostechnikában, a gépgyártásban, a lakóautó- és lakókocsi-iparban, valamint a bútoriparban használják.

Két új termékcsalád
A két új termékcsalád mostantól kiegészíti a KIPP széleskörű zártechnikai portfólióját. A K2010 sorozatba tartozó pattintós zárak hat különböző méretben kaphatók 1,2-2,2 mm vastagságú ajtólapokhoz. A K2011 sorozat két méretet tartalmaz 0,9-1,2 mm, illetve 1,3-1,6 mm vastagságú ajtólapokhoz. A zárható változat további biztonságot nyújt. "Magától értetődik, hogy minden reteszünk a megszokott KIPP minőségben készül" - hangsúlyozza Stefan Frick. "Raktárról azonnal és nagyobb mennyiségben is rendelkezésre állnak. Már dolgozunk a következő innovatív termékeken, amelyekkel egymás után bővítjük rögzítéstechnikai portfóliónkat."

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba
Rögzített tükrözés nélkül