Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

A KIPP mini lengőbilincsek nagy szorítóerőt biztosítanak kis helyen

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor

Kis szorítóelem nagy hatással: A HEINRICH KIPP WERK új mini lengőbilincsek mindig jó választásnak bizonyulnak, ha a munkadarabok gyors és biztonságos rögzítéséről és szétfeszítéséről, valamint a szűk helyeken történő kényelmes kezelésről van szó. Ezek a praktikus segítők különböző méretekben és változatokban kaphatók.

A 180 N és 3,5 kN közötti szorítóerővel nagyobb munkadarabok rögzítésére is ideálisak. A KIPP mini lengőbilincsek a gép-, szerszám- és szerelvénygyártásban számos alkalmazási területre alkalmasak. Nagy előnyük, hogy a munkadarabok cseréjekor a befogó kar kifordítható a munkaterületről.

Ez azt jelenti, hogy a munkadarab könnyen kivehető vagy behelyezhető felülről. A lengő bilincsek pillanatok alatt felszerelhetők: A szorítószerkezetet a talp segítségével egyszerűen a munkapadra vagy a rögzítőeszközre kell csavarozni, a nyomóorsó pedig rugalmasan a megfelelő munkadarabmagassághoz igazítható. A beépítési helyzettől függően balra vagy jobbra elfordítható befogó karral rendelkező változatok használhatók.

A különösen magas korrózióvédelem érdekében a polírozott változat mellett nikkelezett változat is rendelkezésre áll. A méretek és változatok széles választéka mindig az adott alkalmazáshoz optimális megoldást kínál az ügyfelek számára - alapkivitelben, excentrikus karral vagy reteszelő funkcióval.

Ez utóbbi állandó szorítóerőt biztosít, és egyértelmű kattanással jelzi a szorítóhelyzet elérését. "Kompakt méretükkel, nagy szorítóerejükkel és a változatok széles választékával mini lengőfeszítőink új mércét állítanak fel a pontosság és a kényelem tekintetében" - magyarázza Andreas Völkle, a KIPP szorítótechnikai termékmenedzsere. "Célunk, hogy ügyfeleinknek minden szorítófeladathoz az optimális megoldást kínáljuk."

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba