Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

A KIPP bemutatja a videós oktatóanyagokat (nem csak) a kávészünetben

Alapok és betekintés #kippresso formátumban

Egy eszpresszóért a KIPP-pel: Ez a Sulz am Necker szorítótechnikai, szabványos és működtető alkatrészek specialistáinak új ajánlata. Röviden és tömören bemutatott alapvető információk és újdonságok, kellemes hangulatban, például egy forró ital mellett a reggeli szünetben. A szórakoztató #kippresso videók egy-két percben, szerethető és kreatív módon jutnak el a szakismeretek lényegéhez, így a tartalom sokáig emlékezetes marad.

"A KIPP-nél innováció van!" Így kezdődik egy aktuális magyarázó videó egy oldalsó szorítóról, amely most kerül be a szorítótechnikai portfólióba. Mikor van rá szükség? Amikor a munkadarab túl nagy a fogószerszámhoz - ellenőrizze. Különleges tulajdonságok? A speciálisan ferdére vágott befogóblokk megakadályozza a munkadarab elcsúszását - pipa. Hogyan működik? Az oldalsó szorító nemcsak a munkadarab irányába, hanem lefelé is továbbítja az erőt a gépasztalra - ellenőrizze. Kevesebb, mint egy perc alatt a felhasználó máris kész.

A #kippresso ötlete a KIPP marketingosztályától származik. Julia Kurz és Andre Jerke a felelősek. Támogatja őket Patrick Staack technológiai előadó. Staack jól ismeri a termékportfóliót, és képzett gépészmérnökként tökéletesen képes a technikai finomságokat izgalmas szövegbe átültetni. A csapat közösen felkutatja az érdekes témákat, és a tartalmat olyan időintervallumba sűríti, amely megfelel egy csésze eszpresszó kiöntésének egy teljesen automata gépből.

Patrick Staack rendszeres időközönként maga is fellép a kávékonyhában vagy közvetlenül a munkaasztalnál, és a HEINRICH KIPP WERK legújabb technológiájával és innovációival ismerteti meg a követőket. A hírvideók kedd délutánonként, a #kippresso tutorialok pedig csütörtök délutánonként jelennek meg a https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk oldalon.

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Amikor a higiénia kerül a középpontba
Rögzített tükrözés nélkül