Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

A KIPP ismét megkapta a TÜV tanúsítványát a kiváló ügyfélszolgálatért

Általános értékelés: Nagyon jó!

A TÜV Saarland által végzett reprezentatív felmérés során a HEINRICH KIPP WERK ismét elismerést kapott az ügyfelek elégedettsége és a szolgáltatás terén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Atermékminőségre, a cikkek elérhetőségére és a szállítási megbízhatóságra vonatkozó nagyon jó értékelések mellett különösen a KIPP munkatársai kaptak kiváló minősítést.

A kétévente kiosztott TÜV tanúsítvány 224 KIPP ügyfél megkérdezésén alapul, és megerősíti a vállalat kiváló teljesítményét. A válaszadók többek között a termékek elérhetőségére (1,69), a termékek minőségére (1,41), a szállítási határidők betartására (1,59), valamint a megrendelések gyors feldolgozására (1,44) és kiszállítására (1,58) adtak legjobb értékelést. Az alkalmazottak barátságosságát (1,33) szintén "nagyon jónak" értékelték. a megkérdezett ügyfelek 97,3%-a újra rendelne a KIPP-től.

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ismét ilyen kiváló minősítést kaptunk a TÜV Saarlandtól" - kommentálta a díjat Nicolas Kipp, a KIPP ügyvezető igazgatója. "A tanúsítvány megerősíti a KIPP teljes csapatának elkötelezettségét, hogy mindig a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleinknek."

A KIPP a Sulz am Neckar-i telephelyén gyárt, és a termékválaszték több mint 75 000 cikket tartalmaz. A vállalat a magas fokú vertikális integrációnak, a bőséges raktárkapacitásoknak és a fejlett logisztikai központnak köszönhetően garantálni tudja kiváló szállítási képességét. A standard cikkek raktárkészletről állnak rendelkezésre, míg a sürgősségi megrendelések 24 órán belül megérkeznek a megrendelőhöz.

További hírek

A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba
Rögzített tükrözés nélkül