Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Az Eppendorf bemutatja az új automatizálási generációt a SLAS konferencián San Diegóban (Kalifornia, USA)

Az Eppendorf örömmel jelenti be az epMotion automatizált folyadékkezelő új generációjának megjelenését a 2023. február 26-án San Diegóban (Kalifornia, USA) megrendezésre kerülő SLAS konferencián. Az epMotion új generációja számos olyan fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek célja a felhasználói élmény javítása, anélkül, hogy a megbízható teljesítményt veszélyeztetné. A készülék megőrzi nagyfokú rugalmasságát, a tartozékopciók széles választékát és az elérhető módszerek nagy választékát.

Az epMotion páratlan pontosságot és precizitást kínál a folyadékkezelésben, felhasználóbarát kezelőfelülettel és testreszabható protokollokkal. Az új kialakítás elegáns, kompakt formát és továbbfejlesztett ergonómiát tartalmaz a kényelmes és hatékony használat érdekében.

"Nagy örömmel mutatjuk be az új epMotiont, amely az Eppendorf automatizált folyadékkezelő portfóliójának következő generációját képviseli" - mondta Dr. Josef Lott, az Eppendorf automatizálási termékmenedzsere. "Olyan folyadékkezelőt fejlesztettünk ki, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az automatizálás bevezetését a laboratóriumi munkafolyamatokba, és biztosak vagyunk benne, hogy az új epMotion felbecsülhetetlen értékű eszközzé válik az Ön laboratóriumában."

Az új epMotion az első olyan Eppendorf eszköz, amely az Eppendorf új termékdizájnjával rendelkezik. Ez a dizájn fogja meghatározni a jövőbeni Eppendorf termékek megjelenését.

Az epMotion új generációja a SLAS konferenciát követően lesz megvásárolható, és a rendezvényen ki lesz állítva.

Az Eppendorfról:

Az Eppendorf vezető élettudományi vállalat, amely világszerte fejleszt és értékesít műszereket, fogyóeszközöket és szolgáltatásokat a laboratóriumi folyadékkezeléshez, mintakezeléshez és sejtkezeléshez. Termékválasztékában pipetták és automatizált pipettázó rendszerek, adagolók, centrifugák, keverők, spektrométerek és DNS-amplifikációs berendezések, valamint ultraalacsony hőmérsékletű fagyasztók, fermentorok, bioreaktorok, CO2 inkubátorok, rázókészülékek és sejtmanipulációs rendszerek találhatók. Az olyan fogyóeszközök, mint a pipettahegyek, kémcsövek, mikrolemezek és egyszer használatos bioreaktor edények kiegészítik a legmagasabb minőségű prémium termékek választékát. Digitális megoldásként az Eppendorf új üzleti modelleket fejleszt és átalakítja az Eppendorf portfóliót, hogy megfeleljen az Ipar 4.0 követelményeinek.

Az Eppendorf termékeket a legszélesebb körben az akadémiai és kereskedelmi kutatólaboratóriumokban használják, például a gyógyszeripari és biotechnológiai, valamint a vegyipari és élelmiszeripari vállalatoknál. Emellett klinikai és környezetvédelmi elemző laboratóriumokban, törvényszéki laboratóriumokban, valamint folyamatelemzést, gyártást és minőségbiztosítást végző ipari laboratóriumokban is használják őket.

Az Eppendorfot 1945-ben alapították Hamburgban, Németországban, és világszerte mintegy 5500 alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 26 országban rendelkezik leányvállalatokkal, és minden más piacon disztribútorokkal képviselteti magát.

További hírek

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kr...

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipe...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...