Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.03.2023 01:03

Az Eppendorf Centrifuge 5910 Ri az első centrifuga a piacon, amely megkapta a My Green Lab ACT címkét

Az Eppendorf 5910 Ri hűtőcentrifuga a "My Green Lab®" nonprofit szervezet által "ACT®" környezeti hatásfaktor-címkét kapott. Az ACT-címke a gyártás, az energia- és vízfelhasználás, a csomagolás és az élettartam végéig történő felhasználás terén az elszámoltathatóság, a következetesség és az átláthatóság (ACT) hangsúlyozásával megkönnyíti a laboratóriumok számára a fenntarthatóbb termékek kiválasztását. Az ACT-címkével ellátott termékeket a Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, a fenntartható gazdálkodási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó cég) független módon auditálja, és a My Green Lab közzéteszi.

Eppendorf Centrifuge 5910 Ri: Magas minőség ergonomikus működéssel kombinálva, zöld energiával gyártva.

Az Eppendorf elkötelezett az üzleti tevékenységei környezeti hatásainak folyamatos javítása mellett. A vállalat már több lépést is végrehajtott, mint például az összes asztali centrifuga gyártása modern létesítményekben, amelyek 100%-ban megújuló energiával működnek, a légifuvarozás több mint 60%-os csökkentése a CO2-lábnyom csökkentése érdekében, valamint az újrahasznosított anyagok arányának növelése a csomagolásban.

A Centrifuge 5910 Ri olyan innovatív funkciókkal, mint a felhasználóbarát érintéses kezelés, az univerzális rotor- és adapterrendszer és a rotorok széles választéka, segít megkönnyíteni a napi elválasztási feladatokat. Rendszeres karbantartás és ellenőrzés mellett hosszú évekig szolgálhatja a tudósokat.

Az Eppendorf Centrifuge 5910 Ri az első olyan centrifuga a piacon, amely ACT-címkével rendelkezik, és a közeljövőben további centrifugák is megkapják a tanúsítványt.

A 2022-ben My Green Lab ACT-címkét kapott további termékek közé tartoznak az Eppendorf Biobased tubusok, valamint az Eppendorf CryoCube® 440h ULT fagyasztó.

Különösen az új Eppendorf Biobased tubusok jelentenek igazi innovációt: Az Eppendorf most először kínálja az 5,0 ml-es, 15 ml-es, 25 ml-es és 50 ml-es csavaros kupakkal ellátott Eppendorf Tubes® csövek generációját, amelyek megújuló, újrahasznosított nyersanyagokon alapuló, tanúsított polipropilénből készülnek.

.

További hírek

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kr...

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipe...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...