Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

A munkavállalók jólétére összpontosítva

A KIPP Group családtudatos munkáltatói minősítéssel rendelkezik

A KIPP Csoport elvégezte a berufundfamilie auditot, és megkapta az azonos nevű tanúsítványt. A vállalatcsoport ezzel dokumentálja azon törekvéseit, hogy minden munkavállalójának átfogó ajánlatokat nyújtson a munka és a családi élet összeegyeztetésére.

A tanúsítvány megszerzése érdekében a berufundfamilie Service GmbH vezetője megvizsgálta azokat a meglévő intézkedéseket és ajánlatokat, amelyekkel a KIPP Csoport már több mint 950 munkavállalójának kínál lehetőséget a családi élet és a munka közötti stabil egyensúly megtalálására. Ezek közé tartoznak például a rugalmas munkaidő-modellek és a rugalmas munkaidő-számlák a termelésben is, a mobil munkavégzés szabályozása, a vállalati egészségmenedzsment-rendszer, a munkavállalói fejlődésre vonatkozó ajánlatok, a sport- és társadalmi elkötelezettségekre szánt szabadidő, és nem utolsósorban a támogatott étkeztetés.

KIPPCsoport a kezdetektől fogva a családra összpontosít
A tanúsítványt a vállalati összeegyeztethetőségi politika minőségi pecsétjének tekintik. Hat vállalatból álló csoportként a család integrációja mindig is szerves részét képezte a KIPP Csoport vállalati kultúrájának és értékeinek. Az előnyök nyilvánvalóak: a munkáltatói vonzerő magas szintje és a munkavállalók fokozott jólétérzete, akik kreativitásukat és teljes potenciáljukat hozzák a munkába.

Az audit a meglévő kínálat bővítését és bővítését célzó jövőbeli intézkedések meghatározását is magában foglalja. Ezek közé tartoznak többek között a munkaidő-számlák, az informatika fokozott kiterjesztése a mobil munkavégzés és számos folyamat digitalizálása érdekében, valamint a vállalati kultúra terjesztését és erősítését célzó kommunikációs intézkedések. A spektrum még a nyári szünidei táborokra és a munkavállalók gyermekeinek szóló egyéb ajánlatokra is kiterjed.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban