Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Gyorsan és egyszerűen elhelyezhető:

Új zárócsavarok a KIPP-től forgó működtetéssel

A HEINRICH KIPP WERK hat új, forgó működtetésű változattal bővítette a zárócsavarok széles termékpalettáját. A praktikus működtető részek lehetővé teszik a mozgó alkatrészek gyors beállítását és pozicionálását. Ideálisak minden olyan alkalmazáshoz, ahol meg kell akadályozni a reteszelési pozíció oldalirányú erők miatti változását.

A hat új reteszelőcsap 5 mm-es és 7 mm-es csapátmérővel kapható. A pozícionáló elemek praktikussága: lehetővé teszik az alkatrész gyors pozícionálását és rögzítését elforgatással vagy csúsztatással. A verziótól függően a reteszelőcsapok ON/OFF vagy ON/MID/OFF jelzővel is rendelkeznek. Ezek a jelölések jelentősen csökkentik a helytelen működés kockázatát.

A pozicionáló elemek háza és csapjai nikkelezett acélból, a forgófejek hőre lágyuló műanyagból készülnek. A reteszelőcsavarok reteszelőcsapja kúpos; mindkét csavarátmérőhöz tartozékként kaphatók hozzáillő, acélból készült kúpos perselyek.

A felhasználók választhatnak a reteszelőcsavarok menetes és karimás változata között. A menetes változatot egy záróanyával rögzítik, míg a karimás változatot három rögzítőcsavarral rögzítik.

A KIPP forgó működtetésű reteszelőcsavarjai nemcsak a gépgyártásban a vezetősíneken való pozicionáláshoz ideálisak, hanem a szerkezetgyártásban és a csomagolási rendszerekben, valamint a járműgyártásban a kihúzók vagy a reteszelőberendezések rögzítéséhez is.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban