Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Az Eppendorf digitális dokumentációval bővíti a csatlakoztatott elektronikus pipettázó rendszert

A Pipette Manager vezeték nélküli vezérlőpanelként szolgál az Eppendorf csatlakoztatott elektronikus pipettáihoz, új funkciókkal bővítve és forradalmasítva a kézi pipettázás sebességét és reprodukálhatóságát.

Ezzel az innovatív rendszerrel a tudósok egy nagy érintőkijelzőn keresztül könnyen beállíthatják a csatlakoztatott pipettamódokat, beállításokat és mennyiségeket.

A rendszer Liquid Manager funkciója előre meghatározott pipettázási beállításokat és technikai tippeket kínál a különböző folyadékokhoz, így biztosítva az egységes és pontos eredményeket számos alkalmazásban. A felhasználók saját folyadéktípusokat is meghatározhatnak a megfelelő pipettabeállításokkal.

A Pipetting Records funkció megoldást kínál a pipettázási munkafolyamatok megfelelő dokumentálására, lehetővé téve a felhasználók számára a tevékenységek automatikus rögzítését és a felvételek PDF-fájlként történő exportálását USB-n keresztül.

A korábban VisioNize® pipette manager néven Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában bevezetett Pipette Manager-t átnevezték, hogy megkülönböztessék az Eppendorf más digitális kínálatától, például a VisioNize® Lab Suite-tól.

Az Eppendorf elkötelezett a folyamatos fejlesztés mellett, és az új Pipetting Records funkciót ingyenes szoftverfrissítésként adta hozzá a meglévő ügyfelek számára Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában. A termék most először Ázsiában és Latin-Amerikában is elérhető.

A Move It® pipetták 2022-es integrálásával a Pipette Manager már kompatibilis az összes Eppendorf Xplorer® (plus) pipettával, és számos más funkciót is tartalmaz, amelyek célja, hogy segítse a tudósokat a pipettaparkjuk kezelésében és a könnyebb együttműködésben. Ez a nélkülözhetetlen, könnyen használható eszköz minden olyan laboratórium számára elengedhetetlen, amely fel kívánja gyorsítani és javítani szeretné a pipettázási munkafolyamatok hatékonyságát és reprodukálhatóságát.

További hírek

A biofolyamat-fejlesztésben az adatok a siker kulcsa. Meg kell érteni, hogy mely kr...

Hatékony kölcsönhatás a kézi és az automatizált pipe...

Az ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) címkék a tápért&e...
Investigators 2024: Clemens Plaschka, Ausztria

A Laura Machesky professzor által elnökölt független zsűri a 20 000 eurós díjra Clemensnek a hírv...