Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Új alumínium kézikerekek a KIPP-től

Ergonomikus a fogás, biztonságos a folyamat során

A HEINRICH KIPP WERK új alumínium kézikerekei nem csak optikailag, hanem ergonómia és üzembiztonság szempontjából is meggyőzőek. Innovatív kialakításuknak köszönhetően a kezelőelemek különösen felhasználóbarátok és gyakorlatilag zökkenőmentesen illeszkednek a gyártási folyamatba. Afelhasználó hat különböző méretű és két színváltozatú változat közül választhat.

A HEINRICH KIPP WERK egy sor különösen könnyű, alumíniumból készült kézikerékkel egészítette ki kínálatát, amelyek tökéletesen ötvözik a funkciót és a designt. A kezelőelemeket elsősorban a gép- és berendezésgyártásban használják a kézi beállítások és beállítások elvégzésére, például szerelvényeken, szerszámgépeken vagy hajtóműmotorokon. Ezenkívül a kézikerék vészhelyzetben egyes gépalkatrészek mozgatására is használható.

Az alumínium kézikerekek küllős vagy tárcsás kézikerékként, kurbli nélkül, illetve forgó vagy összecsukható hengeres fogantyúval kaphatók. Az utóbbi a kúpos alakjának és a hengeres vállnak köszönhetően optimális tapintást és nagyon jó fogást biztosít a felhasználónak. Összecsukott állapotban a hengeres fogantyú teljesen eltűnik a kézikerékben. Ez csökkenti a zavaró kontúrokat a folyamatban, és egyúttal minimalizálja a sérülésveszélyt. A kézikerekek további előnyei az alacsony beépítési magasság a lehajtható fogantyú nélküli és a lehajtható fogantyúval ellátott változatokban, az anyagból adódó kis súly, valamint a 0,4 mm-nél kisebb radiális és axiális kifutási tűrés.

A kézikerekek rögzítéséhez a kézikerekek nem pozitív és pozitív reteszelésű változatok állnak rendelkezésre:
- kulcsnyílással
- kulcsnyílással és tollkulccsal. kulcsos horonnyal
- kulcsos horonnyal és keresztfurattal vagy
- kulcsos horonnyal, kulcsos horonnyal és keresztfurattal
. A fekete kerékagyburkolat javítja a koncentrikus és tengelyirányú futás tűrését. A fekete hubburkolat javítja a megjelenést és csökkenti a szennyeződések bejutását.

Minden modell tartós porfestékkel van bevonva, és fekete vagy ezüst színben kapható. A küllős kézikerekek 125 mm és 160 mm átmérőben, a tárcsás kézikerekek 80 mm és 125 mm között kaphatók.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban