Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Rozsdamentes acél pattintós zárak újdonság a KIPP portfólióban

Biztonságos zárás minden környezetben

Ellenáll a nedvességnek, savaknak és tengervíznek: A HEINRICH KIPP WERK új, rozsdamentes acélból készült, fogantyúval ellátott pattintós zárjai a beltéri és kültéri alkalmazások széles körére alkalmasak. A formás záróelemek síkban illeszkednek az ajtókba, ajtószárnyakba vagy motorháztetőkbe. Nemcsak elegáns, redukált kialakításukkal, hanem egyszerű és biztonságos kezelésükkel is lenyűgöznek. Atávműködtetést igénylő alkalmazásokhoz bowdenkábeles csatlakozással ellátott változat is rendelkezésre áll.

A HEINRICH KIPP WERK két A4-es rozsdamentes acélból készült termékcsaláddal bővítette a fogantyúval ellátott pattintós zárak kínálatát. A különösen korrózióálló anyag a két új K1850 és K1851 sorozatot nemcsak beltéri, hanem sokféle kültéri alkalmazásra is predesztinálja. A formás záróelemek például az autóiparban, az orvostechnikában, a gépgyártásban, a hajó- és hajóépítésben, a lakóautók és lakókocsik, a repülőgépiparban és a bútoriparban használhatók.

A behúzható fogantyúval felszerelt rozsdamentes acélból készült snapzárak lehetővé teszik az ajtókba, ajtószárnyakba vagy motorháztetőkbe való süllyesztett beépítést, ahol a snap funkciójuk gyors és biztonságos zárást garantál. A felhasználó a zárási funkciót egyszerű összenyomással aktiválja. A magasabb biztonsági követelményeket támasztó területeken zárható változat is használható.

A rozsdamentes acélból készült snapzárak két különböző méretben kaphatók 2-12 mm és 12-22 mm vastagságú ajtólapokhoz, választhatóan polírozott vagy matt felülettel. A K1851 sorozat modelljei ezen felül bowdenkábel-csatlakozóval is fel vannak szerelve. Ez a változat ott bizonyítja létjogosultságát, ahol a nehezen hozzáférhető beépítési helyek megnehezítik a kezelést, vagy ahol ergonómiai és biztonsági szempontok távoli kezelést igényelnek. A bowdenkábel (K1646) nem tartozik a szállítási terjedelemhez, azt külön kell megrendelni.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban