Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

A KIPP bővíti a pneumatikus nullponti rögzítési technológia portfólióját

Három új szorítómodul a KIPP UNILOCK termékcsaládban

A HEINRICH KIPP WERK tovább bővíti KIPP UNILOCK termékcsaládját a pneumatikus nullponti rögzítési technológia területén. Három új rögzítőmoduljával a KIPP most még több lehetőséget kínál a felhasználóknak a rögzítőeszközök és munkadarabok gyors és pontos rögzítésére és referenciázására a megmunkálóközpontokon. Az új rögzítőelemek többek között alkalmasak szűk öltésméretekkel rendelkező rögzítési helyzetekhez, automatizált rögzítőeszközökhöz és a robotika területén történő alkalmazásokhoz.

Legyen szó raklapokról, feszítőkarokról, rögzítőeszközökről vagy munkadarabokról - a KIPP UNILOCK termékcsalád pneumatikus nullponti rögzítési technológiája lehetővé teszi a felhasználó számára a másodpercek alatt történő váltást egy meghatározott nullpont és 0,005 mm-nél kisebb ismétlési pontosság mellett. A KIPP a közelmúltban három további szorítómodullal bővítette a KIPP UNILOCK széleskörű portfólióját. Ez lehetőséget ad az ügyfélnek arra, hogy még jobban és rugalmasabban igazítsa a szorítótechnológiáját az adott szorítóhelyzethez, és ennek megfelelően javítsa termelékenységét.

KIPP UNILOCK ASM 99 szorítómodul keskeny öltésméretekhez
Az ASM 99 szorítómodul egy felületre szerelt szorítómodul, amely optimálisan alkalmas keskeny öltésméretekhez. A modul magassága 56 mm, alternatívaként lehetőség van a szorítómodul teljes egészében egy rögzítőlemezbe vagy a gépasztalba való süllyesztésére. a "nyitott" csúszka pozíciója egy beépített érzékelő segítségével ellenőrizhető. Ez növeli a munkavédelmet, mivel biztosítja, hogy a munkadarabok vagy a rögzítőelemek szilárdan be legyenek szorítva a megmunkálási folyamat megkezdése előtt.


KIPPUNILOCK Automatizálási befogómodul ESA 138
Az ESA 138 automatizálási befogómodult kifejezetten automatizált befogóeszközökhöz fejlesztették ki. Ott alkalmazva megfelel a folyamatbiztonsággal kapcsolatos valamennyi követelménynek, köszönhetően a szorítómodul "nyitott" vagy "zárt" szorítócsúszda pozíciójának integrált felügyeleti funkcióinak, valamint a négy távoli támasztófelületnek a légrendszer vezérlésével. A támaszvezérléssel ellenőrizhető a befogópaletta helyzete, és biztosítható, hogy a rögzítőeszköz a gyártási folyamat megkezdése előtt helyesen legyen elhelyezve. Hasznos funkció a szorítómodulba integrált szennyeződéskaparó, amely megakadályozza a szennyeződések lerakódását a modul felületén.


KIPPUNILOCK szorítómodul EGM 110-75 raklapcsatlakozóval:
A szorítómodul EGM 110-75 raklapcsatlakozóval kifejezetten a robotautomatizáláshoz kapható, és a szorítóraklapok automatikus cseréjére használható. A raklapcsatlakozó interfészként szolgál a szorítólap és a szorítómodul között. a beépített lekérdezési funkcióval ellenőrizhető a "nyitott" vagy "zárt" szorítócsúszda pozíciója, és biztosítható, hogy a szorítómodul és a raklapcsatlakozó a megfelelő helyzetben van. A szorítómodul keskeny öltésméretek esetén is alkalmas a közvetlenül a gépasztalra vagy a rögzítőkbe történő beépítésre. Ezenkívül a raklapcsatlakozó kompakt kialakítása az EGM 110-75 szorítómodullal kombinálva lehetővé teszi a raklapok gépasztalhoz rendkívül közeli betöltését.

A KIPP UNILOCK portfóliójában szintén újdonság a kompenzációs és fecskefarkú szorítócsavarok. Mindkettő alkalmas munkadarabok és rögzítőelemek rögzítésére és pozicionálására. A kiegyenlítő rögzítőcsavarok ± 1 mm-es méretkiegyenlítést tesznek lehetővé egy vagy minden irányban. A fecskefarkú rögzítőcsavarok menet nélkül, a munkadarab rövid befogási élében lévő fecskefarokkal rögzülnek.

Látogasson el hozzánk szeptember 18-23. között az EMO 2023 kiállításon Hannoverben a 3. csarnokban, az I30-as standon.

.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban