Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Sokoldalú csőfogantyúk alumíniumból és rozsdamentes acélból a KIPP-től

Összeszerelés-barát multitalentumok

A HEINRICH KIPP WERK új, alumíniumból és rozsdamentes acélból készült modellekkel bővítette csőfogantyúk széles választékát. Az innovatív fogantyúk az iparágak széles körének igényeit elégítik ki, és sokoldalúságuk, ergonómiájuk és nagyon jó ár-érték arányuk jellemzi őket. A robusztus tartóelemek alkalmazási köre a bútoripartól az orvosi berendezésekig terjed. Stabilitásuk a fogantyúkat szerszámokon, sporteszközökön és szállítóeszközökön való használatra is predesztinálja.

A KIPP új csőszerű fogantyúi nemcsak nagyon jól illeszkednek a kézbe, hanem robusztusságuknak és stabilitásuknak köszönhetően rendkívül tartósak is. A fogantyúcsövek alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek. A végdarabok megerősített műanyagból készülnek, és alapfelszereltségként hét színben kaphatók. Ezenkívül egyedi színigényeket is meg lehet valósítani. A fogantyúcső három változatban kapható: natúr vagy fekete eloxált alumíniumból, valamint polírozott rozsdamentes acélból.

A fogantyúszárak különleges kialakítása, amelyek a csőfelvétel területén négy rögzítőállvánnyal vannak ellátva, rugalmasságot biztosít. Ezek a csatlakozócső benyomásakor lekaparódnak, így biztosítva a pontos illeszkedést. A nyél hossza így könnyen testre szabható. További csavarodás elleni védelemként a KIPP lehetőséget kínál ügyfeleinek a fogantyúszár és a fogantyúcső kiegészítő ragasztására.

A fogantyúk két önmetsző csavarral is gyorsan és könnyedén felszerelhetők. Ezek a végdarabok hátoldalán lévő előre elkészített furatokba csavarozva saját menetet képeznek. Így nincs szükség menetes betétekre, ami csökkenti a gyártási költségeket és hozzájárul a fogantyúk jó ár-érték arányához.

A 30 mm-es külső átmérőjű markolatcső kényelmesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A fogóelemek alapkivitelben 1000 mm-es középtávolságig kaphatók. A szabványos méreteken kívül bármilyen egyedi hossz is elérhető, és legalább 1000 N teherbírást biztosítanak.

További hírek

Tiszta út a munkadarabok cseréjekor
Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban