Katalógus

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Emelje a színvonalat a Mastercycler® X40 segítségével

A Mastercycler® X40 segítségével a napi laboratóriumi rutinok nem csak megbízhatóak és hatékonyak, de még magasabb szintűek is lesznek: Új termékünk bizonyított megbízhatóságot kínál, és a kiváló minőségű termikus cikláló mostantól minden laboratórium számára elérhető. Fedezze fel a Mastercycler X40-et és annak minden előnyét, amely új színvonalra emeli munkáját.
A Mastercycler X40 PCR-ciklónkhoz elengedhetetlen a reprodukálható nukleinsav-amplifikáció és a megbízható hőmérséklet-homogenitás. Az intuitív érintőképernyős kezelőfelülettel és az ergonomikus egykezes kezeléssel kombinálva az új Mastercycler X40 emeli az Ön PCR-ben alkalmazott színvonalát. Használjon bátran 0,1 ml-es, 0,2 ml-es csöveket vagy csőcsíkokat, valamint az Ön által választott bármilyen típusú 96 lyukú PCR-lemezt, a SafeLid biztonságosan megvédi a mintákat a párolgástól. A 12 oszlopos gradiens megkönnyíti a PCR-protokoll különböző hőmérsékleti lépéseinek optimalizálását. A lassabb ciklerező modellekről a Mastercycler X40-re történő protokollok átvitelekor kihasználhatja a kényelmes programmigrációs funkciót, amely automatikusan hozzáigazítja a rámpa sebességét a jól bevált PCR protokollhoz, pontosan azonos futási idővel.

A digitális jövőért a laboratóriumban A Mastercycler X40 közvetlenül csatlakoztatható a VisioNize® Lab Suite programcsomagunkhoz a felügyelet, ellenőrzési nyomvonalak és dokumentáció érdekében.

A fenntarthatósági célok teljesítéséhez A Mastercycler X40 egy tiszta kartondobozban, minimális porvédő műanyag zacskóval és egy csökkentett rövid kézikönyvvel kerül forgalomba. A kis helyigény és az alacsony súly csökkenti a szállításból eredő CO2-lábnyomot, és az alacsony energiafogyasztás hozzájárul a CO2-kibocsátás napi szintű csökkentéséhez. A letisztult és modern design középpontjában az intuitív és kényelmes felhasználói élmény áll.

További hírek

A Takara Bio Inc (Takara Bio) és az Eppendorf SE, az élettudományi ipar két vezető vállalata örömmel jelenti be együttműködését egy stratégiai közös marketing megállapodás keretében.
promóciók 2023. szeptember 01. - 2023. december 31
Az Eppendorfnál felismerjük, hogy a műanyag fogyóeszközök kulcsfontosságú szerepet játszanak a laboratóriumban. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy a modern tudomány követelményeinek és a környezetvédelemnek az egyensúlyozása kulcsfontosságú kihívás az élettudományi laboratóriumok vezetésében. Ezért, amikor és ahol csak lehetséges, a "Csökkentés, újrafelhasználás, újrahasznosítás" elvét követjük, és egyre inkább a bioalapú nyersanyagok használatára támaszkodunk.

A hamburgi székhelyű Eppendorf SE élettudományi vállalat idén 28. alkalommal ítéli oda rangos kut...

Az Eppendorf Xplorer® és Xplorer plus egycsatornás pipettákat a My Green Lab® tanúsította...

Mivel a kutatás és fejlesztés időigényes iparág, állandóan szükség van időtakarékos digitális meg...