Katalógus

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

17.11.2023 01:11

Gyorskioldó bilincsek optikai méréstechnikához a KIPP-től

Rögzített tükrözés nélkül

A HEINRICH KIPP WERK két új, fekete felületű változattal egészítette ki a gyors- és erőkapcsok széles választékát. Ezeket kifejezetten az optikai méréstechnika területén történő felhasználásra tervezték, ahol fotometriai mérések során segítik a munkadarabok helyben tartását.

Az új gyorsszorítók matt fekete felülete megakadályozza az optikai mérés és fényképezés során fellépő tükröződéseket, és kompenzálja a külső fényhatásokat, amelyek a mérési folyamat során tükröződésekhez vezethetnek. A szorítóelemek polírozott acélból készülnek, és egy fekete, olajálló műanyagból készült fogantyúval nyithatók és zárhatók. A gyorskioldású bilincsek vízszintes (K2067) vagy függőleges (K2066) kivitelben használhatók. Mindkét változat egyenként három méretben kapható, vízszintes talppal és állítható nyomóorsóval rendelkezik.

A HEINRICH KIPP WERK a gyors- és erőfeszítő bilincsek széles választékát kínálja, beleértve a tolórudas bilincseket, a pneumatikus bilincseket és a karos bilincseket, valamint a saját fejlesztésű gyorsbilincseket. Ez utóbbiakat ergonomikus és felhasználóbarát fogantyúformájuk, valamint tartósságuk jellemzi. Speciális felületüknek köszönhetően a termékek ellenállnak a korróziónak, és az U-profilú, kúpos szorítókarnak köszönhetően különösen stabilak. Az innovatív gyorsrögzítők biztonsági zárral is kaphatók. Ez biztosítja, hogy a fogantyút csak a zár feloldása után lehet működtetni.

A KIPP a gyors- és erőcsatlakozó bilincsek mellett a felhasználóknak tartozékok széles választékát kínálja. A portfólió magában foglalja a csavaros csatlakozású csatlakozókat, az erőérzékelővel ellátott gyorskioldó bilincsek állítható szorítódarabjait, a rögzítő konzolokat, a műanyag fogantyúkat és védősapkákat, az adapterblokkokat és -lemezeket, valamint a nyomóorsókhoz való szorítókorongokat.

További hírek

Általános értékelés: Nagyon jó!
A biztonság találkozik a formatervezéssel
Hogy csak az legyen bent, aminek bent kell lennie
Nagy súlyok könnyű és biztonságos vezetése
Alapok és betekintés #kippresso formátumban
Amikor a higiénia kerül a középpontba